Een nieuw fenomeen is geboren. Limburgstalige en Engelstalige liedjes in een jazzy jasje. Een nieuw muziekproject van Linda Koolen (contrabas, zang), Mark Courage (gitaar, zang), Marcel Dewaide (klarinet, sax) en Thijs Raeven (cajón, percussie). Linda en Mark zijn geen onbekenden in de Limburgse muziekwereld. Ze hebben hun sporen al méér dan verdiend met hun bands en soloprojecten. De Troubadours van de Toekomst brachten hen samen en deze samenwerking krijgt een vervolg in Aliazz Quartet. De nummers die worden gekozen worden niet gehinderd door de taal of de oorspronkelijke stijl. Het repertoire bestaat dan ook uit covers en eigen nummers met een vleugje easy listening, een scheutje swing en dat alles met een jazzy feel.  Zo komen in dit afwisselende programma ‘Ain’t No Sunshine’, ‘How High The Moon’ en ‘La Mer’ aan bod, maar ook ‘Wesj Aan De Paraplu’ en ‘Effe Weg’. Donderdag 21 december zijn ze te gast bij het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen. Gastheer René de Serière en zijn team zijn dan ook trots hen te mogen ontvangen in café de Harmonie in Susteren. De opnamen starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur. Publiek is van harte welkom. De uitzending is op 2e Kerstdag tussen 20.00 uur en 22.00 uur en te beluisteren via de diverse kanalen van ML5.nl/radio. Live aanwezig zijn is natuurlijk veel leuker. Leun lekker achterover en laat je verassen door het nieuwe ‘laid-back’ Aliazz Quartet.

21 December: Aliazz Quartet bij Knooppunt Het Vonderen