Onlangs bracht dit duo hun eerste EP uit. En wat voor eentje. Amper een jaar zijn Lea Lomans en Jesse Deledda, zoals hun echte namen zijn, als duo de podia aan het betreden zijn is hun eerste geluidsdrager is een feit. René de Serière en zijn team van KPHV-Live zijn er dan ook trots op dit duo op 16 mei te gast te hebben. Live vanuit café de Harmonie in Susteren zullen ze dan een radioconcert geven dat live is te beluisteren via facebook:knooppunthetvonderen, al is live aanwezig zijn natuurlijk veel leuker.
Barn en Belle is een Americana/Roots duo die garant staan voor een swingende avond. Stil blijven staan, of zitten, is geen optie. Na hun winst bij Podiumvrees stonden ze op Mama’s Pride en de overwinning van de BRUL-contest bezorgde hen een podiumplek op Southern Bluesnight. En de hoge verwachtingen die waren gewekt werden door Barn en Belle meer dan waar gemaakt. Inmiddels hebben meerdere zalen en organisatoren hun gevonden en was een afspraak voor het radioconcert bij KPHV een logisch gevolg. 16 mei dus. Vanaf 20.00 uur tot 22.30 wordt het swingen in café de Harmonie in Susteren. Stan Peters zorgt voor de techniek. Zien we jullie daar? Top. Tot dan.

16 mei: Barn & Belle live bij KPHV