Donderdag 20 juni zijn de mannen van Billy’s Booze te gast bij Knooppunt Het Vonderen Live. Of?? Zijn ze het écht zelf? Of zijn het hun alterego’s: de gebroeders Booze. Donny Booze is de man die zorgt voor de ‘Wall of Sound’ met zijn Fender Rhodes toetsen. Zijn muzikale broer Lee is met zijn slaggitaar de onomstotelijke rots in de branding van de band. Franky steelt de show met zijn zangpartijen die hij steevast weet te ondersteunen met weergaloos gitaarwerk. Joe Booze is de man die, met zijn bass, voor de fundering zorgt van de sound van Billy’s Booze. Hierbij krijgt hij steun van Jimmy, die als drummer maar twee standen kent: aan en uit. Hij is de V8 engine van de band. Dat belooft dus wat te worden. De muzikale broers staan garant voor een avondje knallen met blues, rock ’n roll, rockabilly en veel meer. Hun muzikale invloeden variëren van Elvis Presley, Johnny Cash en Chuck Berry tot Popa Chubby, John Mayer en Herman Brood. Toppers van vroeger in een modern jasje. Eens te meer een reden om donderdag 20 juni aanwezig te zijn in café de Harmonie in Susteren (Feurthstraat). De uitzending begint om 20.00 uur en is ook te volgen via www.knooppunthetvonderen.nl . De techniek is in handen van Stan Peters. Be there.
Billy’s Booze: puttin’the booze into the blues.

20 juni: Billy’s Booze te gast