Donderdag 20 oktober is Anouk Gerritsen met haar band Private Storage te gast bij René de Serière en zijn team van Knooppunt Het Vonderen. Deze jonge muzikanten maken rock met fire, zoals ze het zelf omschrijven. Scheurende gitaarriffs van Stan, soepele basslijnen van Mart, pittige drumpartijen van Jess. En daar overheen de stevige en pittige saus van de stem van Anouk. Catchy rocknummers met, hier en daar, vermengd met een touch van blues. Neem daarbij hun sterke live performance en je weet dat het publiek wel mee moet doen. Of ze nou willen of niet. Ze halen hun muzikale inspiratie uit de Foo Fighters, The Last Internationale en Beth Hart. Tijdens de repetities wordt er volop geëxperimenteerd en dat maakt dat Private Storage hun eigen sound steeds meer aan het ontwikkelen is. 20 Oktober dus de radio-opnamen bij KPHV. De opnamen starten om 20.00 uur en zullen rond 22.30 uur zijn afgerond. Het vindt plaats in Café de Harmonie in Susteren. De techniek is in handen van Stan Peters en de opnamen zijn op dinsdag 25 oktober te beluisteren bij ML5.nl tussen 20.00 en 22.00 uur in het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen. Live aanwezig zijn is natuurlijk veel leuker…….. Zien we je daar?

20 Oktober: Private Storage