Donderdag 25 januari zijn de mannen van DoeMeDieMaar te gast bij Knooppunt Het Vonderen Live. René de Serière en zijn team hebben alles uit de kast gehaald om dit illustere gezelschap naar Susteren te halen voor radio-opnamen van KPHV (ML5). De vijf geroutineerde muzikanten nemen je graag mee op een muzikale tour van het verleden naar het heden. Een tour door onze nederpop geschiedenis. Noem ze maar op: “sinds een dag of twee”, “smoorverliefd” of “Doris Day” van Doe Maar of “Blauw” van The Scene en “Net als in de film” van Toontje Lager om maar eens een paar lekkere meebrul nummers te noemen. Dat wordt dus lekker uit je dak gaan. Pop in je moerstaal, al zullen de Engelstalige hits van Herman Brood en de Golden Earring ook de revue passeren. Han van der Leeuw (zang), Jan Janssens (drums), Danny Aipassa (Bass en zang), Rob Kersemakers (gitaar) en Rob Helwig (keyboard en zang) laten oude tijden herleven tijdens dit radioconcert. De techniek is, zoals altijd, in handen van Stan Peters. De opnamen zijn van 20.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur en publiek is van harte welkom. Let op! De locatie is: Café Bie Aloïs, Oude Rijksweg Noord 21 in Susteren. De opnamen zijn op dinsdag 30 januari tussen 20.00 uur en 22.00 uur en zaterdag 3 februari tussen 16.00 uur en 18.00 uur te beluisteren via ML5.nl/radio in het programma Knooppunt Het Vonderen.

DoeMeDieMaar te gast op 25 januari