Op donderdag 16 mei zijn de dame en heren van Blue Monday te gast in het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen van René de Serière en zijn team. Blue Monday is ontstaan uit een muzikaal project om 50-plussers met elkaar muziek te laten maken. In oktober 2019 zag de band het daglicht en sindsdien zijn ze volop aan het repeteren. Tijdens de pandemie lag het even stil, maar inmiddels is hun repertoire dusdanig uitgebreid dat het nu tijd is, na meerder optredens in de omgeving, voor een radioconcert bij René. Voor de breed georiënteerde muziekliefhebber zullen de covers die gebracht worden als muziek in de oren klinken. Met Moniek van Dijk (zang), Ron Bormans (gitaar), Huub Leers (gitaar), Erik Kösters (gitaar), Jos Gladin (bass), Henny Loomans en Victor Schols (drums) zal Blue Monday het publiek, dat van harte welkom is tijdens deze live radio-opnamen, verrassen met (vergane) hits. De techniek is, zoals vertrouwd, in handen van Stan Peters en de opnamen zijn in het caf’r van het MFC de Harmonie in Susteren. Aanvang is om 20.00 uur en zal rond de klok van 22.15 uur eindigen. Op dinsdag 21 mei is de uitzending tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren via de diverse kanalen van ML5.nl/radio.

16 Mei: Blue Monday live bij KPHV