Op donderdag 25 juli staat KPHV Live in het teken van Freddy Fender. Voormalig frontman van Pinchitos Caliente, Gerardo Romero Butron, is dan met zijn band te gast. Gerardo is al heel lang fan van Baldemar Huerta, zoals Freddy werkelijk heet, en het was altijd al een wens zijn werk te coveren en Freddy daarmee het eerbetoon te brengen dat hij verdient. Al van jongs af aan werd Gerardo getriggerd door het stemgeluid van Freddy Fender en zo ontstond ook zijn interesse voor de TexMex-muziek. Een interesse waarvan we weten dat deze Gerardo nog veel meer gebracht heeft, namelijk: Pinchitos Caliente. Met deze band speelde hij, door heel Europa, voor volle zalen. En altijd enthousiast publiek. Dat enthousiaste publiek verwachten we ook tijdens de radio-opnamen voor Knooppunt Het Vonderen op donderdag 18 juli in MFC de Harmonie in Susteren, waar Gerardo, samen met zijn band, een ode aan Freddy Fender zal brengen. Stan Peters verzorgt het geluid. De opnames zijn tussen 20.00 uur en 22.15 uur en zullen op dinsdag 30 juli, tussen 20.00 en 22.00 uur, en zaterdag 3 augustus tussen 16.00 en 18.00 uur, te beluisteren zijn via de diverse kanalen van ML5.nl/radio.

25 juli: Gerardo & The Fenderband te gast bij KPHV Live