The PinPins zijn een Rhythm & Blues band en op donderdag 22 september zijn ze te gast bij René en zijn team van Knooppunt Het Vonderen. Met hun catchy blues maken zij diverse podia in Nederland onveilig. Onlangs nog verzorgden ze het voorprogramma van The Voice Senior Winnaar Phil Bee. De band is opgebouwd rond frontman, zanger en bluesharpspeler, Bart van Buggenum. Samen met Chris Ariaans (gitaar), Hans wouters (bass), Rob Wouters (gitaar en saxofoon) en Ed Soleil (drums) zorgen zij voor een enerverende avond waarbij het publiek helemaal aan hun trekken komt. Op hun setlijst staan nummers van onder andere Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughan en de Red Devils. De opnames van het radioconcert vinden plaats in café de Harmonie in Susteren en is gratis toegankelijk. We starten om 22.00 uur en de avond zal rond 22.30 uur afgelopen zijn. Stan Peters verzorgt de techniek. Op dinsdag 27 september is dit concert tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren via ML5.nl/radio bij het programma Knooppunt Het Vonderen.

22 September: The PinPins