Op donderdag 17 november is Robert Hugh Brown, een singer-songwriter met Britse roots, te gast bij René de Serière en zijn team van Knooppunt Het  Vonderen. Vanaf 20.00 uur zullen er live radio-opnamen gemaakt worden van dit mini-concert dat plaats zal vinden in café-zaal de Harmonie in Susteren. Het 2 uren durende programma zal dan op 22 november te beluisteren zijn via ML5.nl/radio tussen 20.00 en 22.00 uur in het radioprogramma, hoe kan het ook anders, Knooppunt Het Vonderen. Uiteraard is het altijd leuk om live bij de opnamen aanwezig te zijn onder het genot van een hapje en drankje. Publiek is dus van harte welkom.

Robert is opgegroeid in Stein en kreeg het muzikale met de paplepel ingegoten. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot een moderne singer-songwriter die zijn teksten baseert op zaken die invloed hebben op het dagelijkse leven. Of het nu gaat over een 24-uurs winkel of een mooie liefde. Robert maakt er een mooie song van. De songs geven uitdrukking aan de diepste wensen en verlangens die ons als mensen onderling verbinden. Onlangs heeft hij de EP ‘Will you let me in?’ gelanceerd waarop een innige samenwerking met gitarist Deef Stassen te horen is. De EP is, nagenoeg in one-take, opgenomen in de Muziekgieterij in Maastricht en geproduceerd door Rob Driessen. Uiteraard zullen de nummers van deze EP de 17e voorbij komen tijdens deze radio-opnamen. Stan Peters verzorgd, zoals altijd, de techniek. Kom naar Susteren en geniet van de karakteristieke stem en intieme verhalen van Robert.

17 November KPHV Live: Robert H Brown