Donderdag 20 juni komt singer-songwriter Ruud Versteden, alias VanZelf, naar Susteren toe voor radio-opnamen bij Knooppunt Het Vonderen. Als psycholoog is hij van nature al gefascineerd in het menselijke bestaan in al haar facetten. Hij verpakt zijn eigen, en andermans, emotionele avonturen in mooie, intense en kwetsbare liedjes. Het liedje bepaalt daarbij in welke vorm het gegoten wordt: klein of toch groot; Engelstalig of toch in ons eigen Limburgse dialect; alleen of toch met anderen. VanZelf heeft al een mooi reputatie opgebouwd in het Limburgse muzikale landschap. Stond meerdere malen in de Limbo Top 10, met als hoogtepunt ‘Together Alone’ op 1. Ruud komt niet alleen naar Susteren toe, maar neemt zijn maatje gitarist en producer Martijn Geuijen mee. Beiden zijn ook bekend van de alternatieve rockband The Waiting. Donderdag 20 juni dus in het café van MFC de Harmonie in Susteren tussen 20.00 uur en 22.15 uur de radio-opnamen voor Knooppunt Het Vonderen. Stan Peters verzorgt, zoals altijd, de techniek. Publiek is van harte welkom. De uitzending zal op dinsdag 25 juni, tussen 20 en 22 uur te beluisteren zijn via de diverse kanalen van ML5.nl/radio. Live erbij zijn is natuurlijk veel leuker.

Donderdag 20 juni: VanZelf te gast bij KPHV