In tegenstelling tot normaal is Baltus & Co niet in café de Harmonie, maar in cafë Bie Alois.

Donderdag 17 oktober zijn de mannen van Baltus & Co te gast in het radioprogramma van René de Serière en zijn team van KPHV. Live vanuit café Bie Aloïs aan de Rijksweg Noord in Susteren zullen de heren Rob Baltus (zang, gitaar, mandoline, piano), Ron Strouken (zang, drums, percussie), Roger Grootjans (zang, bas, piano) en Paul Pinckers (zang, gitaar, drums, percussie) een miniconcert geven. Ze hebben samen al nodige muzikale kilometers op de teller. Maar van sleet, zoals bij een auto, is nog lang niets te merken. Het lijkt meer op een goede whisky die na jaren van rijpen alleen maar beter wordt. Baltus & Co brengen eigen, Limburgstalig, werk, maar ze schuwen een cover niet. Gevarieerde muziek met invloeden uit de jaren 70, limpopop en country, zullen deze avond passeren. En dat alles perfect vergezeld van meerstemmige zang en aangevuld met een flinke scheut humor. Donderdag 17 oktober zijn ze dus te bewonderen bij Knooppunt Het Vonderen vanuit café Bie Aloïs in Susteren. Stan Peters zorgt weer voor de techniek en de entree is uiteraard gratis. De aanvang is 20.00 uur en om 22.30 uur is het feestje alweer afgelopen. Zorg dat je erbij bent. De uitzending is ook te volgen via www.knooppunthetvonderen.nl.

 

17 Oktober: Baltus & Co