Iedere derde donderdag is het tijd voor een mooi miniconcert bij het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen. René de Serière en zijn team van KPHV-Laif hebben het nu over de landsgrenzen gezocht. Huh? Kan dat? Ja hoor, dat kan. The Jemb komt uit Belgisch Limburg en Limburg is Limburg. Toch? Na jaren rond gezworven te hebben door diverse bands uit allerlei muzikale windrichtingen hebben de mannen van The Jemb elkaar gevonden. Een hartstochtelijk verlangen naar de ‘goede oude tijd’ van weleer heeft hun muzikale reis gebracht naar waar ze nu zijn. Met rauwe covers, gebracht met een bluesy touch, afgeblust met een vleugje TexMex en wat jeugdige fantasie nemen ze het publiek mee in hun Rock ’n Roll leven. Donderdag 21 november zijn Jos Dresen, Eric Terwingen, Marc blues Doc en Boy Henkes te gast bij KPHV. Vanaf 20.00 uur tot 22.30 kunt u genieten van een mooi miniconcert van The Jemb. De opnames zijn gratis toegankelijk. De opnames worden op zaterdag 23 november uitgezonden via de diverse kanalen van Streekomroep START en Lokale Radio Stein. Later zijn de opnames ook te beluisteren via knooppunthetvonderen.nl

 

21 November: The JEMB bij KPHV-Live