Soms dan duikt er een nieuwe band op waarvan je meteen zoiets heb van: die wil ik graag in de uitzending hebben. Er werd snel contact gelegd en voila, hier zijn ze dan. Een stevige 5-man/vrouws blues formatie bestaande uit gelouterde muzikanten die al jaren de diverse podia binnen- en buiten Limburg hebben betreden. Met alleskunner Jo Janssen op de bass; UFO-man Ralph Hoeberechts op de gitaar; virtuoos Bert Verkoyen op de gitaar; de vingervlugge Jarda van der Meulen op drums en Patricia Eijkenboom maakt met haar stoere stem het vijftal compleet. Blues met hier en daar een (extra) rauw randje. Donderdag 21 juli zijn ze te gast bij René en zijn team van Knooppunt Het Vonderen in café de Harmonie in Susteren. De opnames starten om 20.00 uur en eindigen omstreeks 22.15 uur. De entree is gratis. De uitzending zal op dinsdag 26 juli zijn tussen 20.00 uur en 22.00 uur bij ML5.nl/radio.

21 Juli: Blame it On The Blues bij KPHV Live