Donderdag 15 december is de laatste KPHV-Live van dit jaar. Te gast bij René en zijn team zijn dan de dames en heren van Secret Songs. Een gezamenlijke passie voor de hedendaagse Amerikaanse countrymuziek heeft de leden van Secret Songs bij elkaar gebracht. Nieuwe overzeese countryhelden die nog niet de bekendheid genieten van grootheden als Dolly Parton en Hank Williams krijgen via Secret Songs een podium. ‘Geheime’ liedjes die meteen ook de naam van dit vijftal maakt. Grootste gemene deler van de songs is de meerstemmige samenzang. Mieke Bastiaens-Berghs, Judith Hover, Eric Bastiaens, Henk Hover en Frank van Kempen koesteren de close-harmonyzang die zo kenmerkend is in de Amerikaanse countrytraditie. Altijd begeleid door het steady gitaarspel van Eric. Aangevuld met de gitaren van Judith en Henk, ukelele, cajon, percussie, melodica en mondharmonica en de bass van Frank gieten de vijf muzikanten een ‘Secret Songs’ sausje over hun bijna avondvullende playlist. Verwacht bij ‘Secret Songs’ geen afgekloven en stukgecoverde greatest hits-sessie, maar laat je verrassen door dat andere repertoire vol luisterliedjes waarvan er nog zoveel te ontdekken zijn aan de andere kant van de grote plas. De radio-opnamen op 15 december worden gemaakt tussen 20.00 uur en 22.30 uur in café-zaal de Harmonie in Susteren. De techniek wordt wederom verzorgd door Stan Peters. Publiek is uiteraard van harte welkom. De uitzending zal op dinsdag 20 december zijn tussen 20.00 uur en 22.00 uur bij ML5.nl/radio in het programma Knooppunt Het Vonderen (de plek waar muzikaal Limburg zich treft).

15 December Secret Songs te gast bij KPHV Live