Donderdag 19 januari zijn de mannen van Deraan Deraan te gast bij René de Serière en zijn team van KPHV. Deze, in wijde omgeving, beruchte feestband speelt covers van bekende artiesten als Janse Bagge Bend, Rowwen Heze, Spider Murphy Gang en vele anderen met hier en daar aangepaste en eigen teksten en dat alles overgoten met een rock/punk-sausje. Gezelligheid staat boven alles, wat met zich meebrengt dat menig optreden van dit viertal gepaard gaat met de nodige blonde nattigheid. Deraan Deraan kent zijn ontstaan met karnaval 2011 toen een groep vrienden uit Sint Joost besloten om een poging te wagen om samen muziek te maken. Door de jaren heen hebben ze op menig podium gestaan in het Limburgse en aangrenzende land. Met Leon Verkoule (trómmele Lei) op drums, Arjan Aben op bass, Eduardo Boots (Mad Ed) op gitaar en zang en Jos Savelkoul als zingende en dansende frontman wordt het aanwezige publiek op hun wenken bediend. Donderdag 19 januari dus vanaf 20.00 uur de radio-opnamen van Knooppunt Het Vonderen live vanuit café de Harmonie in Susteren. De uitzending is op dinsdag 24 januari te beluisteren via ML5.nl/radio.

19 Januari 2023: Deraan Deraan bij KPHV Live