Wat is René de Serière en zijn team van KPHV greuëtsj dat ze de mannen van de Opgeschaoren Troubadours mogen ontvangen voor een radio-concert. Niemand ontkomt aan ze. De sociale media staan er vol van en er is zelfs een documentaire verschenen van dit illustere tweetal Luuk Peters (zang en gitaar) en Olaf Bus (rap) en hun muzikale ondersteuning van Yvonne (bass), Mischa (toetsen en zang), Rick (drums). Zomaar Iemand is wellicht ook van de partij met zijn poëtische raps. De Opgeschaoren Troubadours nemen inmiddels een prominente plaats in, in de Limburgse muziekscene. De komende periode staan ze op vele (festival)podia. Na Pikkatrillaz en Rebzjie een nieuw hiphopcollectief dat garant staat voor energieke podiumshows die je meenemen in hun positieve en verrassende wereld qua muziekstijlen. Hiphop met blues, hiphop met rock, hiphop met… Noem het maar en de Opgeschaoren Troubadours maken het of gaan het maken. Donderdag 18 april zijn ze te gast voor radio-opnamen van Knooppunt Het Vonderen in Café Bie Aloïs, Rijksweg Noord 21 in Susteren. Publiek is van harte welkom. De techniek is in handen van Stan Peters. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. De uitzending is op dinsdag 23 april (20-22 uur) en zaterdag 27 april (16-18 uur) te beluisteren via de diverse kanalen van ML5.nl/radio.

18 April: Ongeschaoren Troubadours