Wat voelt het fijn dat we weer mogen. Donderdag 21 oktober gaan we weer live met Knooppunt Het Vonderen. En dat doen we niet met de minsten: Limbo Project uit Roggel is dan te gast. In 2005 begon Roger van Zundert Limbo Project vanuit zijn studio met als doel om mooie Limburgse popmuziek te maken met diverse gastmuzikanten. Gezien de vraag naar liveoptredens kon een band niet lang uitblijven en dit gebeurde dan ook in 2009. Diverse podia werden aangedaan en de inspiratie voor het maken van nieuwe liedjes bleef komen. ‘Thoes’ is het nummer dat al jarenlang een vaste plek in de Limbo Top 100 inneemt. Net voor de pandemie was de band weer een tour langs Limburgse podia aan het plannen met nieuw werk. Helaas is deze, vanwege de bekende redenen, niet door kunnen gaan. Maar stil zitten konden ze niet: er werd een plan gesmeed om met andere zangers en zangeressen nieuwe nummers te maken en deze via de bekende sociale media aan de man te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. In 2020 en 2021 stond Limbo Project met regelmaat in de maandelijkse Limbo Top 10 met meerdere nummers. Het plan om met limbo Project naar Knooppunt Het Vonderen te komen lag er al langer, maar nu komt het er eindelijk van. Donderdag 21 oktober zijn de radio-opnames vanuit café Bie Aloïs in Susteren. De opnames beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Publiek is weer welkom, maar zal zich wel aan de geldende coronaregels moeten houden. Dus gevaccineerd of getest. Hier zal ook op worden gecontroleerd.

21 Oktober: Limbo Project