Donderdag 21 april gaan we weer live met KPHV en dan is niemand minder dan Sandy Bloom en haar band te gast bij René de Serière en zijn team. Sandy Bloom is het soloproject van de Maasbreese zangeres Sandra Peeters. Voorheen was zij actief en bekend van V-Male waar ze meerdere muzikale successen mee heeft gehad en ook meerdere albums heeft gepubliceerd. Haar muzikale drang ging en gaat echter verder dan het rockwerk van V-Male. Vandaar dat er al snel aan een soloproject gewerkt werd. In 2011 kwam het album ‘Stay With Me’ uit, een gevarieerd album met ‘gewoon lekker liedjes’. Vele optredens volgden en de vraag naar een vervolgalbum dus ook. We hebben er lang op moeten wachten, maar dit jaar was het dan zover: ‘Different Day’ zag het daglicht. Een lekker in het gehoor liggende album met bijzondere samenwerkingen met o.a. Tren van Enckevort, Ton Engels en My Favorite Scar. De 21e komt ze met haar band naar Susteren, naar café de Harmonie op precies te zijn. Tussen 20.00 en 22.00 uur zullen dan radio-opnamen gemaakt worden van het mini-concert van deze bijzondere dame. Stan Peters zal, zoals vertrouwd, het geluid verzorgen. Publiek is van harte welkom. Zorg dat je op tijd bent, want: vol = vol!

21 april: Sandy Bloom