Sinds 2014 ‘bestormen’ de mannen van de Hoos al diverse podia in ons mooie Limburgse land. En het is ook niet de eerste keer dat ze te gast zijn bij René de Serière en zijn team van Knooppunt het Vonderen. Dit kleine semi-akoestische trio brengt volledig eigen werk met pakkende Limburgse teksten: over afscheid nemen, sterke geuren of een mooie beschrijving van het ontstaan van nieuw menselijk leven. Voeg daarbij wat ouder werk van 2 Extra, de succesvolle band van frontman Domi Hendriks, aangevuld met mooie verhalen en je bent gegarandeerd van een mooie en gezellige avond. Donderdag 19 mei zijn ze te gast bij radioprogramma Knooppunt Het Vonderen vanuit café-zaal de harmonie in Susteren. Samen met Rik Bollen (gitaar en zang) en Erik Moonen (bass en zang) is het trio compleet. Stan Peters verzorgd het geluid en de opnames starten om 20.00 uur. Publiek is van harte welkom, er is geen entree.

19 Mei: De Hoos live bij Knooppunt Het Vonderen