René de Serière en zijn team van KPHV-Live hebben voor donderdag 20 april de heren en dame van White Noise weten te strikken voor een radioconcert voor ML5.nl. Met name de heren gaan terug naar hun roots en muzikale opvoeding van de jaren tachtig. Voeg daar een scheutje dance en electro bij en je hebt de perfecte omschrijving van de sound van White Noise. Ooit begonnen als studioproject, maar inmiddels al heel wat jaren te bewonderen op de diverse poppodia en festivals is White Noise uitgegroeid tot een volwaardige live band met een eigen en herkenbare sound. Met Mike Renton op drums, Eric Bastiaens op bass, Frank van Kempen op gitaar, Erik Steenstraten op keyboard en synthesizer en de charmante Naima Trouk als frontvrouw staat White Noise als een huis. Strakke beats wisselen zich af met psychedelische klanken met daaroverheen het sausje van de zoetgevooisde stem van Naima. Donderdag 20 april dus de radio-opnamen voor Knooppunt Het Vonderen in café de Harmonie in Susteren. De opnames starten om 20.00 uur en zijn omstreeks 22.15 uur ten einde. De techniek is in handen van Stan Peters. Op dinsdag 25 april zijn ze, tussen 20.00 en 22.00 uur, te beluisteren bij ML5.nl/radio. Live aanwezig zijn de 20ste is natuurlijk nog veel leuker.

KPHV-Live 20 April: White Noise