Zaterdag 1 juli kunnen de voetjes van de vloer en de haren los bij Let’s Rock Dance Evening. Je waant je weer even terug in de oude tijden van weleer toen Tsjé (Susteren), Stoba (Echt) en Don Kiesjot (Sittard) hun deuren nog open hadden. Top nummers van weleer, vergeten hits en muziek van nu zullen uit de geluidsboxen knallen. Gitaarrock, hardrock, new wave, Deutsche welle en nog veel meer dans- en luistergenot, zodat u een fantastische avond zult beleven. Disco en soul zal niet gedraaid worden tijden deze party. Net zoals techno en dance niet voorbij zullen komen. De ‘10 minutes of fame’ rond de klok van 12 uur zetten één specifieke artiest in het zonlicht en zijn minimaal 2 nummers achter elkaar te horen van deze kanjers. Kortom: een avond om weer lekker ouderwets uit de bol te gaan. Het feestje wordt gehouden in zaal de Harmonie in Susteren. De entree, alleen dagkassa, is 5 euro om de onkosten te dekken. Zaterdag 1 juli trappen we om 21.00 uur af (zaal open om 20.30). Be there.

1 Juli: Let’s Rock, Wave & More Dance Evening