René de Serière en zijn team van KPHV hebben, na jaren, weer Harry Muyres weten te strikken voor een radio-optreden op donderdag 25 mei. Harry is een veel geziene en gehoorde gast in het Limburgse land en ver daarbuiten. Samen met zijn gitaar, voetpercussie, mondharmonica en bijzondere stem neemt hij het publiek mee naar tijden van weleer met zijn Americana, Country, Folk en Bluesmuziek. In het Engels, maar ook in zijn eigen geboortetaal: het Limburgs. Covers van o.a. Neil Young en Bob Dylan, hier en daar vertaald naar het Limburgs, maar ook eigen werk zal voorbijkomen. Donderdag 25 mei is hij dus te gast bij het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen in café de Harmonie in Susteren. De opnamen starten om 20.00 uur en zullen rond de klok van 22.15 uur afgerond zijn. Publiek is van harte welkom, de bar is open. Dinsdag 30 mei is de uitzending, tussen 20.00 uur en 22.00 uur te beluisteren bij ML5.nl/radio. Live aanwezig zijn de 25e is natuurlijk veel leuker. Het geluid is weer in de vertrouwde handen van Stan Peters.

25 Mei: KPHV Live met Harry Muyres