Het is René de Serière en zijn team van Knooppunt Het Vonderen gelukt om Damiën van Elburg mét begeleidingsband naar Susteren te halen voor live radio-opnamen. Op donderdag 20 juli is het zover en het gaat allemaal gebeuren in café de Harmonie in Susteren. Damiën werd door zijn opa op het idee gebracht om gitaar te gaan spelen en heeft zich dit instrument op geheel eigenwijze eigen gemaakt. Voeg daarbij zijn gouden strot, ja die heeft hij echt, waarmee hij het publiek bedwelmd en je bent gegarandeerd van een mooie avond. Wijlen Lex Nelissen heeft dit pareltje ontdekt en in het prille begin van zijn carrière was hij al eens te gast bij René. Hij stond al met twee songs op 1 in de Limbo Top 10, bracht al een EP uit maar nu is het toch echt tijd voor een volledig album: Piece Of Mind. Met geheel eigen werk. Als je Damiën hoort, hoor je Johnny Cash en dus zullen ook nummers van zijn repertoire niet ontbreken. Toch is hij nu vooral als Damiën aan de weg aan het timmeren om zijn carrière niet alleen nationaal, maar ook internationaal kleur te geven. Donderdag 20 juli dus bij KPHV in de Harmonie in Susteren. De opnamen starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur. Stan Peters verzorgd, zoals vertrouwd, het geluid. Publiek is van harte welkom. Lukt het niet om erbij te zijn? Niet getreurd. Op dinsdag 25 juli zijn de opnamen te beluisteren bij ML5.nl/radio tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

20 Juli: Damiën van Elburg & Band te gast bij Knooppunt Het Vonderen