Donderdag 21 september zijn de vijf heren van BARD te gast bij Knooppunt Het Vonderen voor een radioconcert. Met hun aanstekelijke muziek én passende en rakende teksten in het Limburgs dialect springt BARD er wel een beetje uit tussen het hedendaagse Engels- en Nederlandstalige geweld. Het lijkt erop dat de Rockduvels en Los Leipos eindelijk een opvolger hebben. Met geheel diverse stijlen weten ze het publiek te vermaken. Eigen werk, maar hier en daar ook een cover, uiteraard allemaal voorzien van eigen teksten. Teksten die de luisteraar prikkelen en soms ook heel erg kietelen, waardoor stilstaan bij een concert van BARD geen optie is. Even voor de duidelijkheid: BARD is geen feestband, maar weet wel de juiste snaar te raken bij het publiek. In hun eigen werk zijn de invloeden van o.a. Ton Engels en Ground te horen. BARD is Camiel Deelen (gitaar en zang), Johan Gijsen (gitaar), Pieter Dekkers (op drums en zang), Har Timmermans (bass en zang) en Bart Driesen (zang). De opnamen starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur en vinden plaats in café de Harmonie in Susteren. De techniek is wederom in handen van Stan Peters. Publiek is van harte welkom. Op dinsdag 26 september zijn de opnamen tussen 20.00 uur en 22.00 uur te beluisteren in het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen bij ML5.nl/radio. Live aanwezig zijn de 21e is natuurlijk veel leuker.

21 Sept: BARD te gast bij Knooppunt Het Vonderen