Ja ja, u leest het goed. Knooppunt Het Vonderen is ook besmet met het oktoberfestvirus en zal op donderdag 19 oktober dan ook een echt feestje gaan bouwen met de mannen van Zugabe. De mannen uit Grubbevorst e.o. zijn graag geziene muzikale gasten bij het oktoberfeest. Maar ook bij bierfeesten, schuttersfeesten, feesttenten of welk feest dan ook. Waar Zugabe komt is het altijd feest. Duitse schlagers, Nederlandse hits, Oktoberrock en veel meer zal de revue passeren tijdens dit live radio-optreden. Zugabe is de oudste Oktoberfeestband van Limburg. Ze begonnen in 2006 (toen nog onder de naam Immerklem) en zijn inmiddels niet meer weg te denken in het feestbandcircuit in binnen- én buitenland. Bart (zang), Marcel (toetsen), Martijn (accordeon), Arthur en Jules (bass), Rick en Gerard (drums) en Robbie (gitaar) zullen er een echt feestje van gaan maken. René de Serière en zijn team van KPHV is dan ook enorm vereerd met hun bezoek. Donderdag 19 oktober dus, in Café de Harmonie in Susteren. De opnamen starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur. Stan Peters verzorgd weer de techniek. Publiek is van harte welkom, maar vol = vol. En het zou mooi zijn als het publiek voor deze gelegenheid passend gekleed naar dit radio-concert komt. Kun je er niet bij zijn? Geen nood. Dinsdag 24 oktober is de uitzending, tussen 20.00 uur en 22.00 uur, te beluisteren via ML5.nl/radio.

Oktoberfeest met feestband Zugabe op 19 oktober