De Limburgse popscene wordt opgeroepen om zich aan te melden voor de 4e editie van De Week van de Limburgse popmuziek. Dit jaar zal er van 6 tot en met 12 juli overal popmuziek klinken door de provincie. Muzikanten, bands, muziekcafés, jongerenverenigingen en poppodia worden gevraagd om weer eigen optredens te organiseren. Het publiek kan genieten van livemuziek in podia en kroegen, maar ook in de achtertuinen van Limburg.

 

Pop In Limburg en L1 willen dit jaar opnieuw de Limburgse popsector de kans bieden om zichzelf te kunnen laten zien op unieke wijze, door een zelf georganiseerd optreden. Dit initiatief is begonnen in 2020 tijdens de coronacrisis om de popsector een hart onder de riem te steken. Ondertussen is het uitgegroeid tot evenement waar (beginnende) muzikanten de unieke kans krijgen om zichtbaarheid te creëren, muziekliefhebbers kunnen genieten van livemuziek, mede mogelijk gemaakt door de organisatoren.

 

De eerste 40 events die aangemeld worden op de website kunnen ook een financiële bijdrage aanvragen als ondersteuning van de muzikant en organisator. Artiesten én organisatoren kunnen financiële ondersteuning aanvragen wanneer ze een activiteit organiseren tijdens deze week. Per optreden kan er €300 worden aangevraagd.

 

Ervaar het zelf

Pop In Limburg en L1 zoeken dit jaar weer ondernemende muziekliefhebbers die graag hun pand ter beschikking stellen aan enthousiaste muzikanten. Ken jij of ben jij iemand met een pand, podium of locatie die ter beschikking gesteld zou kunnen worden tijdens deze week? Of ben jij een muzikant die graag zou willen optreden? Meld je dan nu aan voor De Week van de Limburgse popmuziek 2024 om samen een geweldige week te creëren.

 

Aanmelden is gratis, meer informatie is te vinden op https://www.deweekvandelimburgsepopmuziek.nl

En jazekers: ook Knooppunt Het Vonderen doet mee.

De week van de Limburgse popmuziek komt er weer aan!