GEANNULEERD: WORDT VERPLAATST NAAR LATER DIT JAAR.

De week van 6 t/m 12 juli is officieel gedoopt tot de week van de Popmuziek in Limburg en dan worden er, door de gehele provincie, diverse optredens en activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor de enorme kwaliteit aan muzikanten die Limburg te bieden heeft. Het radioprogramma Knooppunt Het Vonderen mét KPHV Live mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Al meer dan 14 jaren promoot René de Serière en zijn team van KPHV muziek, in alle soorten, uit het Limburgse land. Daarom is, in samenwerking met de stichting Pop In Limburg, een extra KPHV Live georganiseerd met de dame en heren van Full Ignition. Full Ignition is een rock/metal coverband met louter jonge muzikanten. Op zeer jonge leeftijd begonnen ze zes jaar geleden met hun ontdekkingsreis door de wereldse muziek. Langzaamaan wisten ze welke kant ze op wilden met hun muziek en dat was toch wel het stevige segment. In de huidige samenstelling met Vic (drums), Joop (ritmegitarist), Jayson (leadgitarist), Ralik (bassist) en Serena (zangeres) spelen we ze nu twee jaar samen. Ze brengen met veel energie en plezier covers van bands als Metallica, Iron Maiden en AC/DC. Woensdag 10 juli zijn ze te gast bij KPHV Live vanuit Café Bie Aloïs in Susteren alwaar de opnamen zullen plaats vinden tussen 20.00 en 22.15 uur. Stan Peters verzorgd, zoals vertrouwd, het geluid. Publiek is natuurlijk van harte welkom. De opnamen zijn op zaterdag 13 juli, tussen 16.00 en 18.00 uur, en dinsdag 16 juli tussen 20.00 en 22.00 uur, te beluisteren via de diverse kanalen van ML5.nl/radio.

Week van de Popmuziek in Limburg: GEANNULEERD